16.11.2019 | 20:01
Юлияна Плевнелиева: Срамувам се, че бях жена на Росен Плевнелиев
Госпожата се срамува, че е делила покрив и постеля с човек, когото мнозинството българи наричат иронично Пастирката

Бившият ми мъж оглупява фатално покрай Деси Банова – твърди бившата първа дама. Юлияна – бившата съпруга на Росен Плевнелиев, вече не ще и да чуе за него – пише в. „Уикенд“.

Госпожата се срамува, че е делила покрив и постеля с човек, когото мнозинството българи наричат иронично Пастирката. И недоумява как е издържала цели 17 години заедно с него, преди да се реши да го напусне – отбелязва изданието.

Красивата столичанка си даваше сметка, че мъжът й е недостоен за държавен глава, още по времето, когато той властваше на „Дондуков“ 2.

Затова и не искаше да го придружава по официални събития и категорично отказваше да се афишира като президентша.

„По-добре хората да не ме свързват с този човек“ – споделяше тя пред приятелския си антураж.

И допълваше, че загубила уважение към мъжа си покрай безбройните му политически гафове. И след развода от 2017-а година Юлияна продължи да се срамува от Росен.

Тя не може да повярва, че бившият й обикаля от телевизия в телевизия заедно със синоптичката Деси Банова и споделя любовните си трепети пред цяла България.

Тогава вече я възмущаваха не толкова издънките му като общественик, а парадирането му с новата му любов.

„Не съм очаквала, че бащата на синовете ми ще се окаже такъв инфантил“ – ядосваше се в онзи период бившата съпруга на президента пред приятелките си.

„С Росен вече нищо не ме свързва.Може пък да оглупява покрай Деси Банова.Даже съм забравила, че сме били семейство“ – споделя Юлияна.

1 коментар

  1. Иван каза:

    Няма как към казаното от Юмито да да се добави каквото и да било освен това, че е повече мъж от много политически личности по външни признаци приличащи на мъже.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране