11.01.2020 | 22:26
За Горанов минимум доживотна присъда
Финансовият министър е виновен за източването на лични данни от НАП, спането без пари при Домусчиев, късата каишка на която е вързан от Пеевски и разговорите му с Ваньо Танов

Ако Нено Димов го затвориха за източването на язовир в Перник, за което няма никаква вина, освен, че ведомството му носи името „води“ в заглавието, и което източване е премълчавано предизборно от местната управа на ГЕРБ, а от него се е възползвал Людмил Стойков (второразреден, но амбициозен олигарх от времето на Първанов и днешен любимец на Бойчето), и което не може да стане без одобрение на Борисов, представям си какво би трябвало да се случи на Влади Горанов за източването на лични данни от НАП, спането без пари при Домусчиев, късата каишка на която е вързан от Пеевски и разговорите му с Ваньо Танов, които публикувахме преди години. Минимум до живот:)

Гешев вече е център на власт, който е по-силен от Бойко Борисов, а до седмица-две сигурно ще излезе и социология, която ще покаже, че е най-одобряваният пич в републиката. Сега да му мисли Иво Прокопиев, защото логиката подсказва, че ще има реципрочен удар – бием по Нено Димов, който затвори кранчето на зелените грантаджии и им спря проектите по държавни поръчки и поради тази причина го хейтят всички зелени мошеници от умнокрасив тип, който няма политически гръб и в този смисъл е лесен за отстрел, за да ви затворим устата и да отчетем борбата с корупцията. Ще ударим и вас, за да нямате какво да кажете, защото сме принципни и удряме всички. Не удряме само по Доган и Пеевски, които са по-равни от другите.

Мисля, че освен Иво Прокопиев, и Бойко Борисов трябва да е притеснен от тази нова властова конфигурация. Под американски надзор от Охайо. Важен факт и новина, която мина между другото. Това на практика е американски правосъден борд и инструмент за политически диктат. И не на последно място – след този арест нито един читав и нормален човек никога няма да се навие да става министър и да управлява, неуправляема тълпа.

Властта е система, а не лична прищявка. Министърът подписва документи, които физически не може да прочете, а работата на администрацията му е да ги подготвя и грижи за тях. Ако цял язовир може да се източи от троглодитите в Перник, а водата от него да изтече в земята, защото от половин век не са си сменили тръбите, никакво министерство не може да им помогне. Властта в България е слаба, защото никой не вярва в нея и в отговорностите, които носи на своето властово ниво. Да те управляват българи е неприятно. Но да управляваш българи е истински кошмар.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Този министър е богат човек получава 15000 Е заплата на месец защо да не си купи часовник? Няма Првосъден Американски Борд в България, в резултат на действията и бездействията на Българските Клептократи Управници. България е най-мизерната страна съюзник на САЩ. И това всички противници на САЩ сочат на другите страни,какви мизерни, бедни и корумпирани страни са тези които стават съюзници. Пълен удар в лицето на лидера на демократичните страни САЩ. В България има закон приложен когато Борисов го пожелае иначе закони не се изпълняват, както и нищо дриго не става без той да нареди.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране