30.11.2018 | 0:01
За мъже: 6 трика за по-дълъг секс
Пробвайте с непозната поза

Говорейки помежду си, жените често се оплакват, че мъжете, с които правят секс, свършват много бързо. Доказано е, че средната продължителност на сексуалния акт е около 10 минути – време, което невинаги е достатъчно, за да може двамата да си доставят взаимно удоволствие.

Според някои изследвания, по-голям процент от мъжете достигат оргазъм между 2 и 5 минути от началото на секса. Има редица фактори, които оказват негативно влияние на представянето ви в леглото. Някои комплекси, физическото състояние, употребата на алкохол или наркотици, стресът от първия път, могат да понижат либидото ви.

Ако имате сравнително нова връзка и все още се напасвате с партньора, е нормално в началото да не изпитвате удовлетворение от секса на 100%. Но когато излизате с някоя жена от месеци и имате притеснения, че свършвате много бързо, ето няколко съвета, които ще са ви от полза:

1. Мастурбиране

Предварителната подготовка може да ви помогне, но и да ви изиграе лоша шега. Еякулация само няколко часа преди секс може да увеличи шансовете ви за продължителен сексуален акт. По този начин няма да сте толкова напрегнати и може да стигнете до оргазъм заедно с половинката.

2. Втори сексуален акт

Ако си легнете с приятелката, но свършите бързо, не се притеснявайте. Отпочинете си малко и пробвайте втори път след около 10-15 минути. При много мъже вторият път е доста по-продължителен и вълнуващ за жената в сравнение с първия.

3. Експериментирайте

Няма как да го правите всеки път в една и съща поза и да искате да получите оргазъм. Ако виждате, че жената не е очарована, експериментирайте. Сменете мястото. Понякога новите неща възбуждат повече и двамата. По този начин ще правите по-продължителен секс и ще внесете разнообразие във връзката.

4. Притискане основата на пениса

По този начин може да задържите за кратко еякулацията. Самото притискане спира кръвооттока към тази част на тялото и удължава продължителността на секса.

5. Прекъсване по време на секс

Това помага и на двамата. Когато усетите, че жената е достигнала до върховния момент, извадете пениса и го вкарайте след малко. По този начин ще я възбудите още повече и ще удължите взаимната наслада.

6. Използването на медикаменти

Ако често ви се случва да свършвате бързо, може да се консултирате със специалист, който да ви изпише специални лекарства.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране