02.11.2019 | 19:39
За Цветанов, асиметричните заплахи и предателствата
Кои са шпионите, кои са националните предатели, кои извършват държавна измяна и защо го допускаме

Покрай вълненията с изборите изтървахме да следим Гуруто на сигурността, Мислителят, Мозъкът, Анал-лизаторът Цецку! Цецку, прости ми, нЕма се повтори?

А си заслужава следенето. Докато Борисов ДОБРОВОЛНО отстъпва на Президента Радев участие в Срещата на върха на държавите в НАТО, Цветанов е в САЩ и се среща с конгресмена Робърт Пиниджър. Който по една случайност е основател и организатор на Парламентарният форум за разузнаване и сигурност. Не българските, де! Да не се объркате нещо.

Цецку се похвали, че е споделил с Пиниджър за АСИМЕТРИЧНИТЕ ЗАПЛАХИ за България. Тук вече ме загуби Цецку. Признавам, че с цялата мобилизация на интелекта си не успях да разбера какво са „асиметрични заплахи“. Може би, обучавайки го, ФБР и ЦРУ са си споделили специфични термини за сигурността, неизвестни на простия матриял.

И тук се питам – Цецку заемаше високи постове в държавата, свързани със сигурността. Как да сме сигурни че, срещайки се с представители на чужди държави и разузнавания и откровено хвалейки се как си е споделял за заплахите и сигурността на България, не е извършил държавна измяна? Ако имаше поне прабаба, която да е чинка по шуренайска линия на някой руснак, направо да са го прибрали нашите от летището и да са обявили, че са си хванали топ-шпионин. Или по-скоро предател. Въпрос на гледна точка коя смята, че е родината му.

А ако утре САЩ ни станат врагове? Ако започнат да ни се разминават интересите. А нашите политици – в поза партер със свалени гащи обясняват за сигурността и армията ни! Въпрос за размисъл. Кои са шпионите, кои са националните предатели, кои извършват държавна измяна и защо го допускаме!

Елена Гунчева

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Никой не се притеснява за Български тайни, то такива няма. Освен да продадът споделена от други ЕС страни информация ако чужд представител предложи подкуп.
    Както казва Хитлер като ритнеш вратата и цялата прогнила Българска държава ще падне, добре че никой от съседите не я е нападнал още.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране