20.04.2020 | 18:20
Задържаха майката на шофьора, обвинен за смъртта на Милен Цветков
Прокуратурата иска постоянен арест за Кристиан Николов

Майката на 22-годишния Кристиан Николов, обвинен за смъртта на Милен Цветков, е задържана за 24 часа. Десислава Пешева се е явила днес в СДВР, съобщава БНТ. Възможно е да й бъде повдигнато обвинение за това, че е предоставила автомобила на сина си.

Софийската градска прокуратура ще поиска постоянен арест за Кристиан Николов,  който причини катастрофата, отнела живота на известния журналист Милен Цветков. 22-годишният младеж, шофирал джипа Ауди Q7, който се вряза в леката кола на журналиста, е привлечен като обвиняем за причиняване на смърт на друг участник в движението след употреба на наркотични вещества, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение. Към момента Николов е задържан за 72 часа.

Досъдебното производство за катастрофата е взето под специален надзор от Върховната касационна прокуратура по искане на главния прокурор Иван Гешев. Разследването ще се наблюдава още от Апелативната прокуратура в София.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Доживотен затвор,майка му също в затвор и стотици хиляди за изплащане на семействвото на журналиста,не че парите ще го възкресят а като възпиттелна мярка. След като майката не знае как да възпитва и какво е првилно и неправилно, и толерира ползването на наркотици.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране