18.03.2021 | 15:04
Загадъчно е как Вежди Рашидов е милионер само с изкуството си
Депутатът от ГЕРБ е завел второ дело срещу Велислав Минеков

Нямам война с Вежди Рашидов, просто съм критичен към това, което се случва в Министерството на културата, както и това, което се случва в държавата, по отношение на това, което представляват Бойко Борисов и неговата кохорта, те са доволни, че това дело има такава определена насока, тъй като би станало много неудобно, а така е по-смилаемо и за обществото. Това коментира скулпторът проф. Велислав Минеков в ефира на „Честно казано с Люба Кулезич“.

Вежди Рашидов е завел 2 съдебни дела за обиди, неверни твърдения и клевети срещу своя колега скулптор Велислав Минеков, с когото водят словесна война от няколко години. Бившият министър на културата и настоящ депутат от ГЕРБ иска 120 000 лева финансово обезщетение от Минеков, а в съда е приложил стенограми от десетки негови изказвания, направени в социалните мрежи и в предаването „ЕвроДикоФ“ на журналиста Сашо Диков.

„Не ме съдят за първи път, това е поредното дело срещу мен. Опит за затваряне на устата и вид насилие и заплаха. Делото тежи килограми, наистина е впечатляващо по обем, дори и за адвокатите, които работят по него. Съди ме за обида, вътре са изброени множество такива, но не знам защо е обида, защото общо взето аз цитирам публични факти“, коментира той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране