27.03.2021 | 22:15
Закопчаха сина на шефа на „Бор Чвор“
Младежът се държал арогантно, не позволил да го тестват за дрога

Полицията арестува сина на известен пловдивски бизнесмен, съобщи „Марица“ като се позовава на свои източници. В първомайски квартал „Дебър“ полицаи спрели за проверка „Мерцедес“. Оказало се, че зад волана е не кой да е, а Борислав Минев – син на шефа на „Бор Чвор“.

Хора от Дълбок извор, където Минев живее, твърдят, че си позволявал доста своеволия, опирайки се на влиятелния бизнес на баща си и положението му в обществото.

Често пъти младежът шофирал като състезател всякакви луксозни возила с изцяло затъмнени стъкла, а с поведението си демонстрирал, че никой не може да го спре да прави каквото си иска.

Хората от селото са сигурни, че Минев няма книжка, а продължава да кара.

Според „Марица“ книжката му е била взета преди месец от полицаите в Чирпан. При рутинна проверка на колата му, Минев отказал проба за дрога. Явно е успял да запази книжката си, благодарение на връзки и влияние.

Като потвърждение идва решението на Административен съд-Стара Загора, с което е спряно предварителното действие на заповедта на началника на РУ-Чирпан за отнемането  на книжката до решаване на въпроса за административно наказателната му отговорност.

Явно нямаше „тайната“ да излезе наяве, ако вчера Минев не беше хванат отново. Той профучал с бясна скорост от Поповица към Първомай, управлявайки кола със затъмнени стъкла.  След като бил спрян и последвала проверка, Минев е задържан и отведен в районното, за да обясни защо книжката му е още в него.

Младежът се държал арогантно. Ченгетата решили да го изпробват за дрога, но Минев отново не позволил.

Припомняме, че само преди ден бе задържан синът на друг известен пловдивски бизнесмен – Ангел Батаклиев. Младежът опита да подкупи полицаи с 30 лв.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране