01.02.2015 | 22:57
Заради българка от Star Academy уволнили мениджъра на Риц в Лондон
Стивън Боксал назначил младата си любоовница в ресторанта на хотела

Една от певиците в родното шоу Star Academy, се оказа в центъра на грандиозен секс скандал в Англия. Заради Александра, която от 2013 г. живее на Острова, са уволнили мениджъра на хотел “Риц” Стивън Боксал, а причината е, че я е назначил на работа там без да уведоми шефовете си, че му е гадже, съобщи “Дейли мейл”.

29-годишната Александра и 22 години по-възрастният й любим се запознали миналата година в нощен клуб в Лондон и любовта помежду им пламнала от пръв поглед. Двамата не криели отношенията си, като певицата дори се е запознала със семейството на вдовеца и е живяла в огромната му къща за няколко милиона.

Фактът обаче, че 51-годишният милионер Стивън Боксал е решил да подпомогне музикалната кариера на гаджето си и да я назначи в ресторанта на хотела не се понравило на собствениците и след като разкрили своеволието му, го уволнили. Така след 19 години в бизнеса Стивън се разделил с поста, който заемал от 2009 г.

“Риц” излезе с официално изявление, потвърждаващо, че Боксал е подал оставка в петък, която е била приета. Говорителят на хотела обаче отказа да коментира каквито и да било подробности, както и факта дали Алекс ще продължи да работи там.

Медиите на Острова отбелязват, че Александра не е криела високия стандарт на живот, който е поддържала, благодарение на мъжа си – от посещения на концерти в “Роял Албърт Хол”, до скъпи вечери и полети в бизнес класите на самолетите.

Алекс стана популярна с участието си в Star Academy. Тя беше една от първите изпълнителки, които напуснаха надреварата. Тя привлече вниманието на зрителите не толкова с пеенето си, колкото с факта, че беше взела в риалити Къщата огромен вибратор.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране