12.08.2019 | 11:27
Защо в Левски взеха директор, на когото повече ще му отива ловешко текезесе!?
Aтака срещу Ивайло Петков

Пристигнал някакъв човечец да управлява Левски спортно-технически, свалил ботушите, нарешил се колкото може и решил, че хванал Господ за шлифера.

Да, може да е носил шлифера на Васил Божков, но това не му позволява да говори простотии, пише 7dnisport, който реши да атакува Ивайло Петков.

Останалата част от статията:

Излиза Ивайло Петков и казва, че Левски нямал нужди от звезди. Щял да залага на колектива. Човек, колективите умряха с колхозите, заповядай в 21-и век. Във футбола това е век на гении, на звезди. Тези, които ги имат – вървят напред. Тези с колективизацията си стоят във футболния болшевизъм.

На стадиона се ходи, заради този или онзи. Никой не си е купил билет, за да види колко се обичат Живко Миланов и Ники Михайлов.

Хубаво беше Ивайло Петков докато прескача релсите в София да се срещне с някой и друг фен на Левски. Да види, че тези хора не помнят колектива от 43-а, нито онзи от 66-а, да не говорим за 85-а или по-новите. Помнят се звездите, народните легенди. Знаят Соколето, Гунди, Пачата, Наско Сираков, Гонзо и още много като тях.

Почти никой от изброените не е бил в свръхколектив в Левски. Соколов завиждаше на Аспарухов и затова искаше в ЦСКА, Наско и Гибона не си говореха, Гонзо и Иванков си мереха чековете от Чорни и т.н. и т.н. Но това си беше вътре в съблекялнята. Отвън, на терена бяха звезди. Някои станаха дори легенди. На Левски!

И днес идва някакъв и обяснява, че Левски нямал нужда от звезди. Важен му бил колектива. Пич, тогава не управлявай футболен клуб, купи си ловешкото текезесе и създавай колектив.

ПП: Някой на „Герена“ въобще видял ли е какви футболисти е водил Ивайло Петков в едва спасилия се от изпадане Дунав Русе!?!?!?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране