26.02.2015 | 19:04
Жоро Бирмата се сби заради Преслава – пукнаха му главата
Този път младокът се ступал с охраната на чалготека, където любимата му празнувала наградата си "Певица на годината"

За меле с Георги Станоев, Малката Бирма, в столичен клуб съобщиха очевидци. Бившият, а може би и настоящ  приятел на  Преслава влязъл в стълкновение с охраната на клуб „Котън“ в Студентски град и е ранен.

Патакламата  станала вътре в клуба, но после се е изнесла отвън. Клиенти на заведението потвърдиха за врявата, блъсканица  и разменянето на удари посред нощ, но нямат идея каква е причината Бирмата и хората му да се сбият с охранителите.

Инцидентът е станал по време на бурното афтърпарти, което се провело в клуба  след наградите на телевизия „Планета“, на което са се вихрили победителите – певица № 1 на годината Преслава и колегата й Фики Стораро.

От столичната полиция също потвърдиха, че около клуба е имало инцидент, на което е откликнал екип на СДВР, но не съобщиха подробности. Само подчертаха, че няма подадено оплакване от никого  по-късно.  Явно пострадалите са решили да не замесват органите на реда.

Малката Бирма от дълго време е гадже на Преслава и даже се заговори за сватба, но напоследък се носят слухове, че двамата вече не са заедно. Клюки непрекъснато ту ги разделят, ту ги събират, а в същото време  се твърди, че по време на връзката си двамата са стигали до люти разправии, че даже и до размяна на удари.

Не е тайна, че младокът страшно ревнувал любимата си поредната им публична кавга бе по време на участие на певицата. Бирмата й вдигна скандал, че много флиртувала с публиката, а после тандувала с неин приятел, а Преслава се вбеси и запрати публично по него уискито си, заедно с чашата и му цепна веждата в заведението пред доста свидетели.

Сега пък се носеха слухове, че Бирмата е платил наградата на Преси и явно е искал да отпразнува победата й с нея, но явно клубът е бил затворен за външни лица, вътре били само празнуващите чалгаджии и затова се е стигнало до бой с охраната. А може и самата Преслава да не е искала любимия си на тържеството, за да няма сцени на ревност.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране