13.05.2017 | 20:45
Божо Икономиката пак е избран за председател на СДС
Синята партия е във фалит, дължи над 350 000 лева за ток, вода, парно и данъци

Лидерът на оставка на СДС Божидар Лукарски – Божо Икономиката бе преизбран с явно гласуване за председател на партията от 22-рата Национална партийна конференция. По-рано пред делегатите Лукарски се извини на членовете и симпатизантите за това, че лидерите не са успели да съхранят обединеното дясно, и поиска прошка за недостатъчното си вслушване в гласа на хората като председател на СДС.

Лидерът в оставка Божидар Лукарски припомни, че от СДС са подали ръка на партиите, напуснали Реформаторския блок, но вероятно заради недостатъчната настоятелност, това е останало без резултат.

„Тези, които не приеха подадената ръка, се заблудиха, че сами могат да представляват интересите на повече от 300 000 десни избиратели. И какво постигнаха? Разпиляха вота на хората и те не останаха представени в настоящия парламент“, каза той.

Лукарски отчете и своите грешки като лидер на партията.“Не успях да обърна достатъчно внимание на структурите на партията, да пътувам повече из страната, да се срещам със седесарите и да чувам какви са проблемите както в партията, така и в коалицията РБ като цяло. Това е моя основна грешка в последните години. Отчитам я и ви моля за прошка“, обърна се Лукарски към делегатите.  Божидар Лукарски предложи насрочването на програмна конференция на партията наесен, на която да се подготви стратегия за развитието на СДС.

Синята партия на практика е във фалит, тъй като дължи над 350 000 лева за ток, вода, парно и данъци.

1 коментар

  1. Монев каза:

    С дъх на неферментирали жибри,случващото се на „Раковска“ 134,буди подозрение,за липсата на качествени кадри.“Великите“ три букви от началото на прехода СДС,ще отидат в най близкия контейнер,както са задействани приятелските,баджанашки пасове, ти на мене,аз на тебе.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране