30.04.2015 | 22:17
Пародията ГЕРБ: Уволнен МВР-шеф заради TV7 оглави отдел на „Криминална полиция“
Зам.-директорът на СДВР е назначен в Гранична полиция

И вторият „уволнен“ шеф от МВР-Иван Пепелджийски, който подаде оставка заради атаката в TV7, се уреди с висок пост. Часове след безпрецедентната ситуация, от началник на 6-то РУП Пепелджийски стана шеф на отдел „Криминална полиция“ в СДВР, съобщи „Фрог“.

Другият, който също подаде оставка е зам.-директорът на столичната полиция Радослав Сотиров. Както по-рано днес ви съобщихме, Сотиров вече е назначен в гранична полиция и вече ще служи в звеното в Драгоман.

Така, всички, с които МВР си изми ръцете, вече са на нови места. „Вместо да им извадят очите, им изписаха веждите“, коментираха редови ченгета. Според тях новите им постове са също толкова отговорни, колкото досегашните. Така на практика нито един от МВР не пое реална отговорност  за случилото се преди ден в TV7.

7 коментара

  1. (НМ) Народна Милиция каза:

    Както е тръгнало само цигани ще останат тук.

  2. охобохо каза:

    Едва ли нормален човек би очаквал някой да бъде уволнен, защото е спазил буквата на закона. Тези двама шефове са разпоредили да бъде оказано съдействие на частен съдебен изпълнител, което си е законна процедура. Самото изпълнение е разрешено от съдебен състав с издаването на изпълнителен лист. Питам се дали ако не ставаше дума за телевизия (или каквато и да било друга медия) щеше да се вдигне такъв шум. Защо никой не си мърда, когато ежедневно някой съдебен изпълнител описва и изземва вещи на лица и фирми, и то винаги в присъствието на полицаи? Защо всички вие, защитници на тази смешна телевизия решихте, че тя стои над закона? Нали до вчера протестирахте срещу такава дискриминация.

  3. BG каза:

    Заради тия герберски боклуци цялата ни държава е една пародия. Докога??

  4. Бостана каза:

    Не сме очаквали друго. Ха ха.

  5. Анонимен каза:

    Не, пак някой от „нашите“ се обади където трябва ….

  6. Къчо Карамасуров каза:

    -КУЧЕ ВЛАЧИ , ДИРЯ-НЯМА,ТИПИЧНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ БЕ !?

  7. хех каза:

    е вие какво очаквате

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране