25.03.2015 | 7:50
800 бона не достигат на ЦСКА за лиценз
Галин Иванов не е временен, а постоянен треньор, заяви Тодоров

Около 800 000 лева трябва да плати ЦСКА до края на месеца, за да вземе лиценз, разкри изпълнителният директор на клуба Александър Тодоров вчера.

Сумата е под 1 милион и варира, тъй като клубът прави опити да разсрочи някои от задълженията си.”Работим по лиценза. Дължимата сума варира, но е под милион. Мисля, че около 800 000 лева трябва да бъдат платени. Основно г-н Инджов се ангажира с плащанията по лиценза”, каза Александър Тодоров.

Той призна, че настроението в отбора е минорно и се надява новият старши треньор Галин Иванов да вдигне тонуса в оставащите дни до гостуването на „Лудогорец”. ”Галин Иванов не е временен вариант, вероятно договорът му ще бъде и за следващия сезон, но нека видим как ще тръгне. Настроението в съблекалнята е малко потискащо. Надявам се новият треньор да вдигне тонуса и играчите да покажат възможностите си. Вярвам, че с новия треньорски щаб отборът ще се върне на победния път. Целта остава шампионската титла”, коментира Александър Тодоров.

Клубът няма да плаща неустойки на вече бившия треньор Стойчо Младенов. ”Няма да плащаме неустойка на Стойчо. Той е разочарован от резултатите, които се получиха, и затова напусна. Нужна е нова кръв, която да освежи отбора”, каза Тодоров.

Новият наставник Галин Иванов проведе първа тренировка с ЦСКА. Той ще бъде представен официално днес преди следобедната тренировка на отбора.

„Назначаваме Галин Иванов заедно с Владо Манчев. Знаете, Галин от осем години е треньор в ДЮШ и е близо до отбора. Неговият набор ‘98 е най-силният в школата. Само след една година на тези футболисти им предстои да подписват професионални договори. Нормално и резонно е Галин Иванов да води отбора. Ще има треньор, който да е лицензоносител. Нека видим как ще тръгне. Надявам се отборът да се развие в положителна насока. Постоянно виждам как работи Галин Иванов. Имам преки впечатления от неговата работа. Мисля, че това ще го предаде и на първия отбор. Наистина липсва опит, но както липсва опит, така има и голям ентусиазъм в него”, каза изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров.

Галин Иванов е бивш футболист на ЦСКА, а от 2007 година работи в школата на клуба. До момента той бе начело на родените през 1998 година. Междувременно капитанът на ЦСКА Валентин Илиев, който имаше поредица здравословни проблеми, се появи на тренировката вчера. Защитникът започна да се подготвя наравно с останалите и демонстрира отлично настроение. Както е известно, Илиев лекуваше поредната си контузия. Прогнозите в края на февруари се сбъднаха – че защитникът ще бъде готов за игра до един месец. Това означава, че Вальо ще е на линия за 4 април, когато от 20 часа ЦСКА гостува на „Лудогорец” в Разград.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране