20.11.2020 | 12:21
Алена: Дай Боже Меркурий да заличи COVID-19!
Възходът може да ни доведе до неподозирани кариерни върхове, да ни спести много житейски драми и болести, каза тя

2021 няма да е никак лека за България. Много ми се иска предизборната кампания, която вече започна, да не е толкова агресивна, колкото тази в края на 2019-та. Думите могат да сътворят много негативни дела. Годината може да е перфектна, при положение, че кампанията се води с разумен диалог. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ астрологът и нумеролог Светлана Тилкова – Алена.

„COVID-19 няма да го изкараме всички. Недейте да се страхувате и да си внушавате, че при едно кихане, че непременно нещо лошо ви е сполетяло! Дай Боже Меркурий, който не е негов творец да го заличи!“, добави тя.

„2020-та наистина се оказа година на изчистването до здрава основа. Годината оставя много ярки следи в живота на всички нас“, коментира известният астролог.

„Още през 2019-та казах, че Уран – управителят на 2020-та хвърля отрова и ако тя бъде насочена към някого като обидни реплики, агресия, ще се връща обратно към агресора. Аз познавам много хора, които си понесоха кармичното наказание в това отношение“, добави тя.

„Имаше разруха. Планетата сама чистеше където може, което е чудесно!“, заяви Алена.

„Меркурий е управител на 2021 г., щастливи ще са родените в Близнаци и в Дева. Както Юпитер през 2018-та, така и Меркурий сега са планетите, които държат да внимаваме с думите, които изричаме“, обясни тя.

„Източния хороскоп пък е подвластен на Вола или Бика. Наименованието е различни в различните азиатски държави. Годината по техния зодиак започва на 11 февруари 2021 г. При мен пише металният жълт Бик, а на други места може читателите да го срещнат като Металния бял Бик. През тази година можем всички да носим злато, сребро и каквото си искаме“, изтъкна астрологът.

„2021 е подвластна на вибрация 5, на промени, на възход, на интелектуално и духовно израстване, на умение да се научим да общуваме и да покажем на човечеството и на света от какво сме се крили досега, какви качества не сме изявили. Очакват се много бракове, повече деца и щастливи семейства, защото Меркурий ще подкрепи тези щастливи събития“, добави тя.

Възходът може да ни доведе до неподозирани кариерни върхове, да ни спести много житейски драми и болести, защото ще надмогнем страховете си, заяви Алена.

„Не бива да се подстригваме, когато Луната е в Риби. На мъжете това може да докара много сериозен проблем, защото рибите имат люспи се получават люспи на главата“, каза още тя.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране