29.08.2023 | 11:45
Андреа със сериозно генетично заболяване
„Това е проблем, с който моята майка се бори години наред, много пъти ми пречеше да се държа права“, призна си Андреа

Фолк певицата Андреа притесни публиката си, след като не се появи на своя изява и публикува причините за това.„Поради халтави стави болката превзе моя организъм. Не искам да се излагам и се извинявам, че няма да можем да бъдем заедно тази вечер“, обясни Андреа.

С тези думи тя притесни феновете и съобщи отлагането на предстоящия си концерт. Певицата никога досега не бе признавала публично за сериозния си проблем, но болката очевидно подтикна дивата към пълна откровеност. Заболяването, което в нейния случай е генетично, е сериозно.

„Това е проблем, с който моята майка се бори години наред, много пъти ми пречеше да се държа права“, призна си Андреа за пръв път, след което поиска прошка от слушателите. „Обичам ви, простете ми“, каза още блондинката.

Изразът „халтави стави“ се използва да обозначи стави с изразена гъвкавост и подчертана еластичност, като проблемът може да бъде предпоставка и за възникване на редица усложнения. Случаят на изпълнителката е точно такъв. Андреа геройски се справя с всички препятствия, пред които животът напоследък я изправя.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране