31.03.2015 | 8:25
Анкета закотви Михайлов на пейката
Петев се оправда, че не разбира от вратари

Селекционерът на футболните ни национали Ивайло Петев пусна титуляр Николай Михайлов при равенството с Италия в европейската квалификация от събота вечер 2:2 и сериозно настрои феновете срещу себе си.

Добрата игра на отбора ни бе помрачена от изявите на вратаря Николай Михайлов, който бе предпочетен пред футболист номер 1 на България за 2014 година Владислав Стоянов – титулярния страж на шампиона „Лудогорец”.

Михайлов, който рядко е на вратата дори в клубния си отбор в Турция – „Мерсин”, има вина за головете от мача с Норвегия, загубен с 1:2, и първия гол срещу Италия, когато подцени една топка и я изби във връхлитащия към вратата Минев, който си отбеляза автогол.

Петев се оправда, че не разбира от вратари, но въпреки това добави, че ще залага отново на Михайлов, което с право ядоса Владо Стоянов и българските фенове. Повечето от запалянковците са категорично против Михайлов да играе за България, като тези факти се доказват и в анкетата на Gol.bg.

64% от гласувалите в нея фенове искат Николай дори да не бъде викан повече в състава. 31% смятат, че той трябва да е резерва на Владо Стоянов, а едва 5% се изказват положително за качествата му. Така около 95% от анкетираните не искат Николай Михайлов да бъде титуляр на “лъвовете”.

3 коментара

  1. FAKT каза:

    Шейтанов + Петев + Бисер + Боби + Ники = 5 %

  2. Спонги каза:

    На някое място по трибуните, не на пейката. И за резерва не става. Вече не могат да се преброят гафовете му. Колко пъти провали отбора. Дори си спомням веднъж се засили да ритне топката и не я уцели и тя влезе във вратата.

  3. мистър Сенко каза:

    Това момче трябва да си почине на пейката!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране