08.03.2015 | 11:53
Бакалов: Борисов е като Нориега-подкрепят го, а после ще го тикнат в затвора
Реформаторите и такива като Бъчварова легитимираха една мутра във властта и са негова патерица и маша
Иван Бакалов
Иван Бакалов, Фейсбук

По повод новите назначения в МВР. Управлението на Борисов е мафиотско, дори да сложи за шеф на МВР артистка от Народния театър или докторка на философските науки. Реформаторите и такива като Бъчварова легитимираха една мутра във властта и са негова патерица и маша.

Това, че и фондации като Ханс Зайдел и Конрад Аденауер също легитимираха мутрата, не е оправдание. Борисов е като генерал Нориега – подкрепят го, а после ще го тикнат в затвора без да им мигне окото, щом изгуби влияние. А то се топи, не е вечно, нали.

4 коментара

  1. Красимир каза:

    Е защо не го тикнаха, когато падна от власт??? Ами трябваше да назначават Пеевски, което ги събори от властта… Тъпак си, Бакалче… Евтино се продаваш…

  2. SOS каза:

    НАДЕЖДАТА Е В СРЕТЕН ЙОСИЧ.ДРУГОТО СА ПРИКАЗКИ

  3. Анонимен каза:

    Г-н Витанов, човек преди да седне да пише, трябва и доста да почете. Искате да Ви опровергават? Това, което пишете, на са факти, а общи приказки за хора с повърхностно мислене.

  4. Недялко Грозев каза:

    Върхушката в БКП и ДС държеше капитали,които не смееше да извади на показ,защото трябваше да дава обяснения за произхода им.Затова размъти водата на 10 ноември 1989 г.,а след това на всеки четири години като факир вадеше от ръкава си по един нов месия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране