03.03.2015 | 18:33
Батков скочи на Домусчиев: Лудогорец управлява БФС
"Футболната ни централа трябва да се премести в Разград", добави шефът на Левски

Собственикът на Левски адвокат Тодор Батков нападна БФС след решенията на Дисциплинарната комисия след мача от първенството между Литекс и Лудогорец. На двубоя от първенството в събота в Ловеч звездата на гостите Козмин Моци си позволи да отправи обидни жестове, след като беше отстранен с втори жълт картон, но за това беше наказан само с парична глоба от 1000 лева, както и за един мач за червения картон.

Публиката на Литекс пък хвърли бомбичка, която падна до крака на защитника на разградчани Александър Барт, ловчалии отнесоха санкция от 3000 лева. „Изненадани сме от решенията на БФС. Смешно е. Какво ли щеше да се случи, ако наш играч беше направил същото като звездата на Лудогорец? Или ако нашата агитка беше направила същото, както тази в Ловеч?“

„На шега подхвърлих, че седалището на БФС трябва да се премести в един град в Североизточна България (визирайки Разград). Явно там се взимат решенията“, каза Батков. Собственикът на „сините“ коментира и равенството 1:1 срещу Хасково в срещата-реванш от турнира за купата на България, след което столичани продължават на полуфиналите с общ резултат 4:1.

„Не мога да бъде недоволен, като се има предвид, че пет титуляра не играха. Пожелаваме успех на Хасково и на Емил Велев, който е наш кадър“, каза Батков. „Поводът да дойда беше и бенефиса на Емил Ангелов-Бабангида, наш футболист от европейския ни поход преди 7-8 години. Той е заслужил бивш играч на Левски“, допълни той.

Юристът си пожела добър жребий за полуфиналите, но не коментира предпочитанията си за съперник. „Нищо не ме притеснява. Пожелахме си добър жребий. Пет години сме без трофей, ако има феърплей, трябва да спечелим купата“, каза още Батков. Той е оптимист, че Левски ще взела в топ 6 на първенството след края на редовния сезон и ще продължи борбата за отличията. „Сините“ са шести в подреждането, а в първия от последните два мача от кампанията гостуват на шампиона Лудогорец в Разград.

„Има теоретична възможност да не попаднем в топ 6, но не ми се вярва. Трябва да вземем точка от Разград, което се видя, че не е толкова трудно и невъзможно. Играем добре. Нямам основания да не съм доволен от треньорското ръководство“.

„Следващите два кръга се очертават доста решаващи. Надявам се да има феърплей, но съмнения винаги има. Явно не е толкова слабо първенството и интригата ще бъде сериозна. Разликата не е толкова голяма, всичко може да се случи. Надявам се справедливостта да възтържествува“, каза още Батков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране