07.03.2015 | 0:12
Бербатов насини бразилски национал
“Монегаските" загубиха с 0:2 при гостуването си на “Парк де Пренс"

Българският нападател на „Монако” Димитър Бербатов почти нокаутира защитника на ПСЖ Тиаго Силва. Това се случи по време на мача от четвъртфиналите за Купата на Франция.

 “Монегаските“ загубиха с 0:2 при гостуването си на “Парк де Пренс“, а българският нападател едва не извади от строя бразилеца в 29-ата минута, след като в борба за висока топка неволно го удари с лакът. Силва дълго се превива на терена, а скулата му се изду, но въпреки това той се завърна в игра, след като получи медицинска помощ.

Ден по-късно капитанът на парижани показа в близък план пораженията върху лицето му вследствие на удара на Бербатов. Тиаго публикува снимка на насиненото си око в социалните мрежи и благодари за подкрепата на феновете.

„Благодаря за съобщенията. Искам да кажа на всички приятели и фенове, че съм добре. Мястото е малко подуто и посиняло, но не чувствам болка“, написа Тиаго Силва за успокоение на всички свои почитатели. Бербатов не се слави като груб играч като в ситуацията той посегна неволно, без намерение да контузи своя съперник.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране