15.07.2020 | 1:02
Безработната Славена Вътова пак се чекне полугола
Миската се радва на слънцето по родното Черноморие

Славена Вътова явно страда горко след падането си от ефир и прави всичко възможно, за да привлича вниманието. Разбира се, това се изчерпва до обличане на все по-оскъдни дрехи. Миската, която от известно време релаксира край морския бряг със семейството си, не показва да е особено притеснена от постоянно нарастващата бройка новозаразени от коронавирус и щастливо показва телце из родните курорти.

Брюнетката, която преди пандемията безуспешно направи всичко възможно, за да се задържи на екран, явно ще залага повече на тялото и сексапила си, отколкото на нещо друго. Нейни скорошни кадри обаче предизвикват доста противоречиви реакции в мрежата.

„Като ходи полугола не става по-интересна. Всяка вече се гологъзи в социалните мрежи, чудо голямо!“, гласи недоброжелател на Вътова, който малко след това добавя, че брюнетката явно не знае какво е да носиш нормален бански, щом залага на парче плат. „Като няма какво друго да предложи, показва плът. Пък то една плът..“, се казва в друг не по-малко язвителен коментар, пише Лупа.бг.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране