07.04.2021 | 21:04
Бивш ММА боец застрелян след семейна драма
Тялото на Тайлър Ийст е намерно до дома му в близост до Албъкърки

Бившият състезател в смесените бойни спортове (ММА) Тайлър Ийст е бил застрелян в близост до Албъкърки, Ню Мексико, САЩ, съобщи местната полиция, цитирана от БГНЕС. 30-годишният Ийст има общо 21 двубоя в ММА за периода от 2009 до 2016 година, в които записва 15 победи и 6 загуби, а брат му Кори Ийст участва и в най-престижната верига в спорта UFC.

Ийст, известен в ММА средите с прякора си „Звяра“, е намерен мъртъв от полицията в понеделник в дома си в Лос Лунас, на около 40 километра южно от Албъкърки. Простреляна е била и неговата приятелка.

Тя е в стабилно състояние и е настанена в болница в Албъкърки. Според Бюрото за разследване на Ню Мексико самият Ийст е стрелял по партньорката си при семеен скандал и я е извлачил извън къщата.

Там той е бил застрелян от друг човек, който е живеел на същото място. Впоследствие вторият мъж е избягал от местопрестъплението. Ийст вече е бил мъртъв, когато е пристигнала полицията.

През последните 12 години Тайлър Ийст е имал редица проблеми с полицията, които включват побой, домашно насилие, използване на фалшиви лични документи, отвличане, обир и подкупване на свидетел.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране