11.12.2020 | 23:32
Бившата на Матю Пери: Пращаше ме да му купувам хероин, докато бях бременна
Кейти Едуардс направи шокиращи разкрития относно връзката ѝ с актьора

Бившата приятелка на актьора Матю Пери сподели любопитни подробности относно тяхната връзка. Кейти Едуардс имаше връзка със звездата от „Приятели“ през 2000 година, именно когато беше тежкият период в живота на актьора, свързан със зависимостта му от наркотиците.

„В онзи момент на слабост това беше всичко, което можех да направя за него. Бях бременна от около пет месеца и ходех да вземам наркотиците на адресите, на които той ме изпращаше. Матю ми казваше: „Никой няма да спре бременно момиче. Не се безпокой“. Разхождах се с чанта, понякога съдържаща хероин, понякога кокаин или таблетки. Никога не знаех за какво отивам“, споделя в интервю за Sun шокиращите разкрития Кейти Едуардс.

Кейти разкрива още, че е щастлива от факта, че Матю е намерил щастие с годеницата си Моли и че се е освободил от порока. Тя добави, че по време на пристрастяването му е излизала да му купува дрога, за да му попречи да ходи по улиците в неговото състояние и да бъде хванат.

„Поглеждайки назад, мисля какъв приятел бях. Нямах проблем да ходя за наркотици, защото не исках да го оставя да се скита по улиците. Освен това той ми плащаше за това. Понякога ходех три пъти на ден и печелех до 4000 долара на ден. Той винаги казваше, че парите не са проблем“, разказва още Кейти Едуардс

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране