07.08.2020 | 15:10
Бившият испански крал избяга в ОАЕ
Хуан Карлос е заминал в понеделник с частен самолет от град Виго в Галисия

Бившият испански крал Хуан Карлос, абдикирал през 2014 г., се намира в момента в Обединените арабски емирства, съобщи испанският вестник „А Бе Се“.

Изданието твърди, че бившият монарх е заминал в понеделник с частен самолет от град Виго в Галисия. Самолетът, пътуващ от Париж за Абу Даби, е направил междинно кацане във Виго, за да качи Хуан Карлос, четирима охранители и още един човек.

След пристигането си в Абу Даби Хуан Карлос е бил откаран с хеликоптер в един от най-скъпите хотели в света – „Емирейтс Палас“. Гостът е отседнал в президентския апартамент, в който нощувката струва към 11 000 евро. Засега не е напускал хотелския комплекс поради жегите в Абу Даби. С оглед законите в страната на практика няма шансове папараци да изненадат Хуан Карлос, пояснява „А Бе Се“ , като предполага, че бившият монарх може да се премести в Доминиканската република, където негов приятел има хотел.

Преди дни испански медии съобщиха, че бившият монарх е отпътувал от Испания за Доминиканската република. Миграционната служба на тази страна обаче заяви, че последното посещение на Хуан Карлос там е било преди месеци – от 28 февруари до 2 март.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране