05.07.2024 | 11:51
Борисов не е говорил с Доган, защото му няма телефона…
На следващите избори, ГЕРБ ще воюва с ДПС за да си върне избирателите в смесените райони

България кеш пари няма да дава на Украйна. В момента това, което България ще представлява, за пари кеш изобщо не става въпрос. Дори към момента, България получава пари за старото ненужно съветско оборудване. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Хубаво е, че можа да се проведе изслушването за НАТО и модернизацията на българската армия. Доколкото си спомням, най-важните проекти, са направени по време на нашето управление. Опитът да се уплашат манипулативно българите, че ще ходят български войници в Украйна, не е добър.  Вчера нов опит за инсинуация се направи, че България ще дава кеш на Украйна. Затова са тези срещи на върха, партньори сме там. И различните държави-членки имат различни виждания. Ние винаги сме категорично за мир”, каза още Борисов.

„Всичко, което ще влезе в тази декларация, понеже я имам. Всичко, което България направи в полза на Украйна, се остойностява. Ако дадем учители, пускаме фактура това да ни се плати. Завод да построим, в Украйна да инвестираме, на санаториум военни да вземем, всичко ще ни се плати. Да спрат да си играят със страховете на българите”, добави Борисов.

„Нека Доган и Пеевски си разменят реплики. По никакъв повод не съм говорил с Доган, не ми е работа, нямам му телефона.  Ще направим всичко възможно в предстоящите избори, водейки битка с ДПС, да си върнем избирателите в тези райони, коментира Борисов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране