19.08.2019 | 9:36
Ботев (Пловдив) май ще сменя треньора
Ясен Петров гласен за заместник на Желко Петрович

Дните на Желко Петрович начело на Ботев (Пловдив) изглеждат преброени, пише „Меридиан мач“. Почти сигурно новият треньор на „канарчетата“ ще се казва Ясен Петров.

В момента Пловдивския Джанини е без отбор, след като напусна китайския Шъдзянджуан. Негов асистент ще бъде любимецът на бултрасите Костадин Видолов. Техничаря от Войсил бе помощник на Ясен и в най-многолюдната страна.

Факт е, че при Желко Петрович Ботев (Пд) не играе футболът, който искат да виждат феновете. Отборът е в серия от 4 мача без победа – загуби от Левски, Царско село и Берое, както и реми с Етър във Велико Търново. А тимът е почти същия от миналия сезон със съвсем малки корекции.

Ясен Петров, който може да бъде забелязан почти всеки ден край Гребната база да поддържа форма с Видолов, познава отлично обстановката в Ботев. За последно той води роден отбор преди цели 6 години. Става дума за Ботев (Bpаца), който пое след престоя в Левски.

Бъдещето на Желко Петрович ще се реши от следващите два мача преди паузата в първенството. Първо на 24 август „канарчетата“ приемат последния в класирането Витоша (Бистрица), а на 31 август от 18,00 часа е голямото градско дерби с Локомотив, като мачът е на „Лаута“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране