06.06.2019 | 15:40
Братът на убия българин в Англия: Пребили са го до смърт!
От ударите мозъкът му е бил раздробен

51-годишният Венцислав Маргинов, който почина в болница след нападение на улица в Саутпорт (Англия) след финала в Шампионската лига между Тотнъм и Ливърпул (0:2), не е бил намушкан, а пребит до смърт. Това съобщи пред „FlashNews“ братът на жертвата – Стоян Маргинов.

„Брат ми е бил нападнат от група мъже, повален е на земята и е бил пребит до смърт“, разказа Стоян. От ударите мозъкът му е бил раздробен. Лекарите в болницата предупредили, че дори и чудо няма да му помогне да оцелее след такива наранявания.

Близките на Венцислав не са се поколебали да дадат съгласие органите му да бъдат трансплантирани на нуждаещи се хора. Стоян всеки ден се чува по телефона с единия от племенниците си – Христо. От него той получава информация и за състоянието на другия син на убития – Станимир, който също пострада при нападението.

За ужасяващия случай бяха арестувани двама мъже. Единият беше освободен срещу гаранция, а другият, който е 31-годишният Джеймс Питър Джелинг, е под арест.

Иначе още една трагедия сполетяла семейството тези дни. Бащата на Венцислав и Стоян е пострадал, докато е цепел дърва, и е приет в болница.

 

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране