06.03.2020 | 1:19
Btv се разделя с Алена заради „аурата на Борисов и коронавируса“?
В телевизията са бесни, че използва ефира за нейни поръчки за прикрит политически пиар

Би Ти Ви ще прекрати дългогодишното си сътрудничество с астроложката Алена до края на месеца под лицеприятния предлог, че светлокосата дама готви собствен медиен проект. Истината обаче е, че на ръководството на канала му е прекипяло от тенденциозните прогнози на Светлана Тилкова, която държи много повече на хонорарите си от партийни щабове и бизнес офиси и ползва ефира на щатния си работодател, за да си прави реклама и да трупа пачки.

„Би Tи Ви не е място за прикрит политически пиар”, сподели пред „Лупа.бг“ висш служител на СМЕ. Според него не е тайна, че хитрата дама редовно прибира тлъсти суми от управляващи политици и централи, за да промотира дейността им в хороскопите си.

Астроложката още не е изпълнила всичките си заявки за звездни карти за 2020-а година, но не се оплаква, тъй като очаква като тегли чертата, приходите й само от новогодишния наплив да надхвърлят 100 000 лева.

Алена е обект на масови обвинения в корупция и пристрастност към ГЕРБ и лично Бойко Борисов. Тази седмица тя предизвика вълна от възмущение, подигравки и обиди в социалните мрежи, след като съвсем сериозно изтърси в ефира на Btv, че „аурата на Бойко Борисов ни пази от коронавируса“.

3 коментара

  1. М. Мартинов каза:

    В 21 век да позволиш на едина мошеничка да се прави на Бог е върхът на простотията.Но за тези, които боледуват от манията да бъдат обожествявани с…пари е нещо нормално. Дойде края и на тази гадна, тлъста мурафетчийка, де този път не можа да подреди звездите и планетите в своя полза. Чудно, с какъв мотив я търпяха толкова години да разстяга едни и същи локуми и то „по желание на клиента“!!!

  2. Бате Гойко каза:

    До когато им позволяваме и гласуваме за тях на изборите.
    Всичко зависи от нас – народа.
    Ако продължаваме да не гласуваме или да гласуваме за грешните хора, така нареклите се „политици“ ще продължават да ни се качват на главата.
    Народе, помисли, идват нови избори.
    Ако пак гласуваме за същите, ще е същото.

  3. Анонимен каза:

    Аурата на парите взети от народа и дадени на Алена ор Борисов или приближени, правят чудеса от устата на Алена се изливат многобройни хвалебствия по отношение на новия диктатор-комунист дали ще се научи на какво е демокрация и я приложи.Първо Борисов трабва да се помири с Радев да се всуша в какво казва Радев а то е от полза и за Борисов и за България, и да направи реформи.България се състезава със всички други страни в света, и след като няма още електронно правителство и електронни избори това говори за изостаналоста на страната..
    Докога политиците и ще я държът на дъното?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране