18.12.2020 | 17:36
бТВ свали Карбовски. Ще отиде ли при Слави Трифонов?
Новият собственик на телевизията и секс скандалът с Мегс са причината за раздялата

Мартин Карбовски и предаването му „Втори план“ отива в историята след секскандала с Мегз. бТВ, която вече е с нов собственик, е отказала да продължи договора на водещия след Нова година.

По този начин, почти сигурно, той ще слезе от ефир и вероятно ще търси нова трибуна на „Втори план“, не е изключено той да бъде приютен в ТВ 7/8, тъй като от дълго време се говори, че ще стане част от политическия проект на Слави Трифонов.

България бавно, но сигурно върви по хлъзгавия път на розовия либерализъм и мнимата политическа коректност. Наскоро от софийския университет „Св. Климент Охридски“ бе уволнен уважавания професор Михаил Мирчев след донос от студенти-активисти на ЛГБТ-общността. Днес от най-голямата телевизия у нас е махнат доказан професионалист като Мартин Карбовски заради обвиненията на една жена със изключително скандална репутация, т.е. чиста проба уродлив феминизъм. Дано у нас се намерят сили, които да стопират този опасен процес, преди да е обхванал пандемични размери. Както е казал мъдрият български народ – дорде е мъничка змията!

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране