04.04.2015 | 14:16
Булсатком пак се срина, жалбите не работят, техници след 72 часа
Силният вятър в цялата страна е причина за срива на системата

Клиенти на “Булсатком” се оплакаха, че 2/3 от каналите на оператора са се сринали в цялата страна. На националния телефон на оператора не дават сведения и съветват жалбите да се подават в понеделник, когато ще бъдат на работа служителите, отговарящи за това.

Вероятно силният вятър в цялата страна е причина за срива на системата, който продължава вече 48 часа. Техници се записват за след 72 часа – т.е. най-рано вторник сутринта. На въпрос не работи ли “Булсатком” събота и неделя, след като предлага денонощна услуга, служителите отговарят, че събота и неделя не работят нито жалбите, нито техниците.

“72-та часа, след които се реагира на повреди, са записани в договора и би трябвало да сте информирани, ако сте ги подписали”, обясни служителка от националния телефон.

От номера не дават информация към кого да се обръщат клиенти от конкретни градове – Пловдив, Велико Търново, Сливен.

“Ние сме национален номератор и не знаем какви техници къде има”, обясняват от “Булсатком”. Днес дори при приемането на разговорите предупреждават за технически проблем в комуникацията между клиенти и централа – минути закъснения в получаването на сигнала. Вероятно това създава още по-сериозни проблеми в комуникациите с един от най-големите оператори на твелевизионни програми.

Миналата седмица за 24 часа се срина интернет мрежата на “Булсатком”. Гневни потребители от цялата страна блокираха телофоните на оператора. Достъпът до световната мрежу бе възстановен след денонощие.

1 коментар

  1. Jorro каза:

    Глупости!!! Вятъра разместил чиниите. При мен СРИВ:-)
    изобщо не е имало.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране