20.01.2015 | 22:49
Ченгетата “работят” по две версии за убийството на Татяна Стоянова
Чака се балистична експертиза, за да стане ясно какво е оръжието на екзекуцията

Две са версиите за убийството на дясната ръка на пазарджишкия кмет Татяна Стоянова. Разследват се икономически и любовни мотиви, съобщи Нова тв. Днес премиерът Бойко Борисов е обсъдил с професионалното ръководство на МВР случаите с поръчкови убийства от последния месец, сред което и това на Стоянова.

Съветничката на градоначалника Татяна Стоянова беше разстреляна преди седмица, но заподозрян още няма.  Чака се балистична експертиза, за да стане ясно какво е оръжието на убийството. Разпитани са над 70 свидетели – близки и познати на убитата.

Кметът на Пазарджик Тодор Попов обяви, че има уверенията от хора от най-висшите етажи на изпълнителната власт, че разследването на убийството на Татяна Стоянова ще бъде доведено до успешен край.

Той коментира и слуховете за заплахи за живота му. “Аз съм си сложил главата в торбата отдавна като знам с какво се занимавам, знам много добре рисковете. Не съм наивен човек, че всички ме обичат. Има такива, които ме мразят в червата, но това, което се случи, е необяснимо”, коментира Попов.

Той допълни, че не разполага с лична охрана. Преди дни криминалисти прегледаха записите от трите видеокамери до мястото, където бе убита  Татяна Стоянова, но на тях не се вижда убиецът.

33-годишната Татяна Стоянова, началник на кабинета на кмета на Пазарджик, беше показно разстреляна пред кооперацията, в която живее. Според резултатите от аутопсията пет изстрела са попаднали в тялото на жертвата, съобщиха от Окръжна прокуратура – Пазарджик. Шестото нараняване е изходна рана.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране