25.09.2015 | 8:02
Дачков: Карат Бойко Борисов да иска „гореща точка”
Меркел и колегите й стоварват отговорността за имигрантите върху малките правителства в Европа

Бойко Борисов е накаран да поиска „гореща точка” за бежанците и то от самата Меркел. Големите страни, които са виновни, и тази жена, която е най-виновна за тази криза, искат да си измият ръцете с малките страни. Затова карат малки и зависими правителства от Европа да казват неща, които те самите не мислят.

Това каза журналистът Явор Дачков в предаването „Часът на Милен Цветков” в ефира на Нова телевизия.„Борисов не е толкова глупав, за да поиска такава точка, защото това ще му струва главата и той повече няма да бъде министър-председател”, подчерта Дачков. По думите му, проблемът с бежанците не е проблем на съчувствие, а проблем на инстинкт за самосъхранение и да се мисли по друг начин би било наивно.

„Не можеш, когато исляма превзема Европа, която е воювала стотици години с него, да го минеш през смеха на телевизията и лекото забавление. Това е безумно. Сега Меркел и колегите й започват да се осъзнават и да прехвърлят цялата отговорност върху лидери като Бойко Борисов”, каза още Дачков.

2 коментара

  1. каква носеща конструкция каза:

    само съм създал-никой да не може да я срути.Чрез програма, екип и тактика за укрепване …Нещо подобно на непревзимаема крепост. Нито отвътре, нито отвън. С всяка друга партия може да се постигнат такива резултати-стига да знаеш как да я форматираш и как да я направиш за дълъг период от време управляваща.

  2. Българската интернет мафия каза:

    прави постоянно сечено на свободолюбивите и независими от нея хора, опитвайки се да им вгорчи живота по всевъзможни начини. Впрочем нищо учудващо – каквато държавата, такива и институциите — калпави и пълни с калпазани.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране