27.01.2015 | 8:32
Дъщерята на Гаскойн стана стриптийзьорка
Това е ново стъпало в кариерата ми, твърди хубавелката

Доскоро Бианка Гаскойн дължеше своята популярност на успешната си кариера като водеща на телевизионно риалити шоу и на търсен фотомодел.

Сега обаче доведената дъщеря на футболната легенда Пол Гаскойн се е захванала с ново начинание – мениджър на стриптийз клуб.В обширно интервю за британския всекидневник “Сън” 28-годишната хубавица признава, че работи с цялата си отдаденост като мениджър, но и не само това, в лондонския клуб за джентълмени Gaslight of St James’s. Там уважаемите гости могат да си общуват и да танцуват с изцяло разсъблечени атрактивни да­­ми.

“Това е едно фантастично ново предизвикателство за мен, казва Бианка пред “Сън”. – Това е началото на из­­цяло нова кариера.”Бианка, която в момента е блондинка, ръководи персонал от двадесет служители, в това число – седем стриптийзьорки. Според рекламите клубът, който е ситуиран в баровския лондонски квартал Уест Енд, предлага на господата да се насладят на красиви, изразителни и енергични танцьорки, облечени в дълги вечерни рокли и зашеметяващ бельо, които в определен момент танцуват и съвършено голи.

Входната такса за Gaslight of St James’s е двадесет паунда, а всеки еротоман, който би искал да се радва на изпълнението на три танцьорки едновременно в уединено ВИП сепаре, трябва да приеме, че това ще му струва 1200 паунда.Бианка Гаскойн, чиято майка Шерил беше омъжена за футболната легенда Пол Гаскойн, си е опитвала късмета на много професионални поприща през годините. Пленителната звезда се опита да направи и пробив в музикалния бизнеспрез 2012 година, като се записа за участие в  X Factor. Тя обаче беше принудена да напусне риалити шоуто с разбито сърце, след като членовете на авторитетното жури демонстрираха ледени сърца и оцениха представянето й като посредствено.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране