21.12.2019 | 13:48
Дъщерята на Петър Стоянов прави шеметна кариера, заплатата й е 100 бона
Теофана живее в Женева, кракът ѝ не стъпва в България

Теофана Стоянова – дъщерята на бившия президент Петър Стоянов, прави шеметна кариера в Женева, пише вестник „Ретро“. Преди 10 месеца наследничката на ексдържавния глава се уредила с работа в голяма международна компания, а позицията ѝ на експерт във финансовите сделки ѝ носела по 100 хиляди лева годишно възнаграждение.

Преди да се прехвърли там, Теофана работеше в друга престижна организация – швейцарската банка „Ротшилд“, където беше специалист по комуникациите и водеше преговори с милиардери от цял свят. Вече 17 години откакто Фани е заминала извън България, за да учи и работи, посещенията ѝ в родината са изключително редки. За сметка на това нейният по-голям брат пък избра да остане да гради кариера и живот в Пловдив. Тя не успявала да си идва за повечето важни за семейството дати, а на скорошно събитие, организирано от майка ѝ Антонина, се отчете, пращайки ѝ разкошен букет с цветя, който баща ѝ поднесе.

Въпреки че приближава 30-те, щерката на Петър Стоянов все още не е семейна и набляга единствено на кариерата си. За внуче родителите ѝ на този етап не можели да мечтаят. В свободното си време, като всеки човек, се срещала с приятели. Вече нямала амбиции в киното и театъра, въпреки че като малка играела в театър „Възраждане“. Зарязала и волейбола, но пък преоткрила футбола. Сега се вълнувала живо от мачовете на „Ботев“ (Пловдив).

Поддържала фигурата си с плуване и йога, а от неотдавна станала и последователка на учението на Петър Дънов.
Колегите ѝ в Женева изобщо не подозирали, че била дъщеря на бивш президент. Самата тя вече страни от медийното внимание, понеже детството ѝ минало под светлините на прожекторите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране