02.07.2024 | 15:42
Делян Пеевски изгони от ДПС модераторката на групата „Аз подкрепям Ахмед Доган“
Уволнена е и председателката на структурата в Кричим

ДПС се разправи с модераторката на групата във „Фейсбук“ „Аз подкрепям Ахмед Доган“. Днес Елван Атилла съобщи в социалнага мрежа, че е изключена от всички структури на партията. Тя публикува декларация до почетния председател, в която определя изключването си като “противоуставно и граничещо със саморазправа с “непослушните”” и посочва, че според доклад на областната структура мотивът е “уронване на престижа на ДПС”.

Атилла отбелязва, че е член на партията от 1990 г. и целият и съзнателен живот е свързан с движението.

“Никой не може да ме уволнява и изключва. Не съм назначена и получавам заплата г-н Пеевски! ДПС не е ЕООД и никой не може да го прибере в портфейла си. ДПС е на всички членове, симпатизанти, чуредители и на всички лежали по затворите и лагерите. На целият ни изстрадал свободата си етнос!”, отбелязва тя. И допълъва: Заявявам, че оставам в ДПС и печатът на община Несебър ще бъде предаден на почетния председател. Той ще реши!

Подобна позиция бе разпространена и от Сюзан Моллаюсеин, председател на Общинския съвет на ДПС Кричим, от чието писмо също се разбира, че е бил отстранена. Обръщението е адресирано до Делян Пеевски и в него се посочва, че “авторитарно и със страх може да ръководите някой, който си решите, но не и електората на ДПС.

“Декларирам Ви, че никога за нищо на света няма да предам печата на партията. Партията, чиято кауза ние и нашите деди сме изстрадали, а вие само консумирате благата, следствие на нашата историческа болка. Ако трябва да предам партийния печат на някой, това е само на д-р Ахмед Доган. Идете си го вземете от него!”, обръща се той към Пеевски.

1 коментар

  1. Кики рече: каза:

    Малеййй, Шиши, настъпА котето май….

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране