28.11.2018 | 0:01
Депутатски бунт принуди Порошенко да съкрати военното положение
Канцеларията на президента - милиардер беше обстрелвана с фойерверки от бръснати глави

Бунт на депутатите от подкрепящите правителството партии, които имат свои президентски кандидати, различни от Порошенко принуди президента в Киев да намали от първоначално обявените 2 месеца само на 1 военното положение.

Той беше справедливо обвинен от тях в нещо, – при рейтинг 7,8% и нищожен шанс за втори мандат, той се опитва да навакса със спец.ефекти, а военното положение би отложило изборите, кампанията за които трябва да стартира след нашата Коледа според местните закони.

През това време канцеларията на президента – милиардер беше обстрелвана с фойерверки от бръснати глави, каквито обкръжиха и руските дипломатически представителства в столицата и други градове като още едно доказателство за мощния и организиран неонацизъм в страната.

Експертите подчертават и друго важно обстоятелство: Порошенко не къса дипломатическите отношения с Русия, където самият той има шоколадови заводи и продава продукция за стотици милиони като основен негов пазар, въпреки че още при встъпване в длъжност обеща, че ще се откаже от своя бизнес, без да го е сторил до момента.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране