28.06.2020 | 23:41
Деси Радева се появи до президента, за да разсея слуховете – не са разделени
Първата дама придружаваше президента по време на визитата му в Кресна

Румен Радев отрече слуховете за раздяла със съпругата му Десислава, като навръх рождения си ден я заведе на църква. Първата дама придружаваше президента по време на визитата му в Кресна. Част от програмата на държавния глава бе посещение на Роженския манастир.

Прага на светата обител Радев прекрачил заедно със съпругата си и двамата с интерес разгледали уникалните иконописи, както и прочутата в цял свят с чудотворните си сили икона, която се съхранява там – Богородица Портарница.

Вестник „Ретро“ се сдоби със снимка от обиколката на Радев и президентшата из Роженския манастир, която доказва, че крах в отношенията им няма, а медийните публикации, свързани с раздялата им, са спекулация.

Все пак остава мистерия защо Ген. Деси през последните три месеца напълно отсъства от обществения живот в страната, както и от фейсбук пространството. Това е първата ѝ публична поява рамо до рамо с мъжа ѝ, която се осъществила, защото работното му пътуване съвпаднало с рождения му ден, а той настоявал двамата да споделят празника му.

За първа година Радева не поздрави мъжа си в личния си профил във фейсбук, нито пък пожела да разкрие какъв подарък му е поднесла. Предишни години го изненадваше с екстремни подаръци като рафтинг по река Струма и спускане с въжета в страховитата пещера Дяволското гърло. Последната публикация на Десислава в социалната мрежа продължава да бъде песента на Любо Киров „Всички пътища водят към теб“ от 2 април. Оттогава насам първата дама е изпаднала в нелегалност. От общия им кадър с Радев в Роженския манастир се вижда, че изолацията не е оказала промяна върху външността ѝ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране