11.07.2024 | 13:29
“ДПС без Пеевски”: местни структури се обявиха в подкрепа на Доган
Най-голямата организация - тази в Кърджали, най-после застана на страната на почетния председател

Областният съвет на ДПС в Смолян разпространи в социалните мрежи декларация в подкрепа на почетния председател на движението Ахмед Доган и неговия призив за оставката на Делян Пеевски. Решението ни е ДПС без Делян Пеевски, се посочва в декларацията. Областният съвет на ДПС в Кърджали също заяви, че застава непоколебимо зад Доган. “В защита на неговата воля, сме готови за всякакви последващи действия”, се казва в негова позиция.

Представителите на Областния съвет в Смолян заявяват, че застават непоколебимо до почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и неговото решение за оставката на описаните в призива му лица. В защита на неговата воля сме готови за всякакви последващи действия, се посочва в декларацията. В подкрепа на призива на Ахмед Доган се обяви и Областният съвет на Младежкото ДПС в Смолян.

Членовете на Областния съвет на ДПС в Бургас обявиха в декларация, че застават непоколебимо до почетния председател на движението Ахмед Доган. Декларацията е разпространена в социалните мрежи и качена в официалната фейсбук страницата на Общинския съвет на ДПС-Айтос. “Решението ни е ДПС без Пеевски”, пише в декларацията. Там се посочва също, че Областният съвет на ДПС-Бургас застава зад решението на Доган за оставка на описаните му в призива лица. “В защита на неговата воля сме готови на всякакви последващи действия”, обявяват в декларацията от областната структура на ДПС в Бургас.

С декларации в подкрепа на Ахмед Доган излязоха и други организации на ДПС в страната.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране