27.03.2021 | 18:13
Фалшива новина е, че раздаваме хранителни продукти предизборно, оправдаха се от ГЕРБ
Снимките се разпространявали от Мая Манолова, Христо Иванов и Васил Божков

Снимките с хранителни продукти, с които ГЕРБ прави опити да купува избиратели, продължиха да се разпространяват из социалните мрежи, което толкова притесни хората на Бойко Борисов, че в ранния следобед в събота те свикаха извънредна пресконференция в партийната си централа. Появи се Георг Георгиев – зам.-министър на външните работи и кандидат-депутат, който обяви, че снимките са от декември 2020 г.

„За съжаление, тогава, когато се бориш за морал, истина, добро, не можеш да си позволиш такова поведение. Особено, когато си един от най-явните, гръмките, кресливи проводници на новата етика в българската политика, това да спекулираш с едни инициативи … няма как да говори за друго освен за някаква поредна задкулисна договорка, поредна афера, която цели да добие гласове“, заяви Георгиев.

Съпартиецът му Тома Биков посочи кой ще се възползва според него от случващото се – Мая Манолова, Христо Иванов и Васил Божков.

„Тези хора не знаят какво да кажат на избирателите си. Нямат програма, нито знаят как да спечелят изборите, нито как да управляват след това, и единствената им възможност е да произвеждат фалшиви новини – нещо, което те правят вече години. Никой не се прави илюзии, че така може да спечели гласове, защото българите не са толкова глупави, колкото ги смятат Христо Иванов, Мая Манолова и Васил Божков“, каза Биков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране