09.08.2019 | 22:02
Феновете на ЦСКА: Само с послушковци няма да стане
Запалянковците и Борис Галчев защитиха Бодуров

Фенове на ЦСКА застанаха зад Николай Бодуров, който беше изваден от групата за първия мач със Зоря (1:1). След двубоя Люпко Петрович изплю камъчето и каза, че лично той е махнал капитана.

Доста запалянковци обаче подкрепиха сърцатия футболист, а в една от „червените“ групи във „Фейсбук“ пише следното:

„След мача между ЦСКА и Зоря Люпко Петрович заяви, че капитанът Бодуров е бил изваден от състава, защото “създава проблеми“. Преди време беше Боби Галчев, сега Бодура…

Всички искаме да виждаме ЦСКА да играе футбол и с характер и да мачка наред. Е това няма как да стане, докато гоним всички футболисти с характер и в отбора остават само послушковците.

Твърдо зад нашия капитан!“.

Бившият капитан на ЦСКА Борис Галчев също защити Николай Бодуров. Халфът се включи в коментарите на пост във Фейсбук, в който феновете изказват подкрепата си за централния бранител.

В началото Галчев пише следното: „ЦСКА отдавна не е имал такъв защитник и мъжкар като Бодуров! За мен няма какво да коментирам”.

Малко след това той добавя втори коментар: „Смея да твърдя, че познавам Бодуров и мисля, че не заслужава такова отношение”.

С всеки изминал час подкрепата за Бодуров в интернет става все по-голяма и по-голяма. По обясними причини обаче капитанът на „червените” поне засега не изказва никакво мнение. Не само пред медиите, но и на своя профил във „Фейсбук“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране