16.04.2019 | 20:15
Футболистът на Левски Иван Горанов в скандално видео с разголени мъже!
"Сините" ще го глобяват, националът се извини

Появи се скандално видео с национала на България Иван Горанов. Левият бек на Левски и негови приятели танцуват на песента на Ед Шийрън „Shape of you“. В началото клипът изглежда безобиден, тримата просто се забавляват на песента и танцуват. В даден момент приятелите на Горанов си показват… задните части. Какво друго се случва – вижте във въпросното ВИДЕО!!!

Позицията на ПФК Левски относно Иван Горанов:

Левскари,

Днес станахме свидетели на жалък опит за провокация преди съботната среща срещу ЦСКА. В много удобен момент „доброжелатели“ разпространиха клип на футболиста на Левски Иван Горанов отпреди повече от 2 години. Ясно е, че поведението на Иван на кадрите е недопустимо. За професионален футболист със сигурност, а за играч на любимия Левски е направо немислимо да се държи по този начин и никакви извинения в стил „грешките на младостта“ не са валидни.

Ръководството на Левски осъжда подобно поведение и ще проведе сериозен разговор с Горанов, след който ще прецени какво наказание да му наложи.

Ръководството на ПФК Левски застава твърдо зад Иван Горанов и вярва, че той има нужните качества да защитава цветовете на клуба и да бъде пример за подражание на подрастващите.

Горанов също така поиска да се извини:

Първо искам да се извиня за това видео, което далеч не подхожда на един футболист на Левски, а още повече и капитан. Няма да се оправдавам, че е от повече от две години и че съм бил млад и т.н. Съжалявам искрено за поведението си, но откакто се завърнах в „синия“ клуб, смятам, че давам максималното от себе си на терена, винаги играя до последните си сили за синята фланелка и за всички Вас по трибуните“, коментира Горанов.

„Надявам се, че и извън терена съм показал какво означава да си футболист на Левски и какъв пример трябва да се дава на децата и младите футболисти и привърженици. Никога повече няма да допусна подобна грешка, защото вече знам какво е да си професионален футболист и искам Вие да се гордеете с мен.“

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране