05.05.2015 | 8:17
Гърция е в шок след жестокото убийство на 4-годишно българче
Късно снощи органите на реда арестуваха бащата, след като в семейното им жилище бяха намерени следи от кръв, съвпадащи с биологичните проби на детето

Гърция е в шок след вчерашните разкрития за жестокото убийство на четиригодишното българче Ани Борисова. Днес генералната дирекция на гръцката полиция ще даде подробности по случая на пресконференция, съобщава бТВ.

Кървавата драма е централна тема на гръцките медии и печатните издания в Атина. Късно снощи органите на реда арестуваха баща й, след като в семейното им жилище бяха намерени следи от кръв, съвпадащи с биологичните проби на детето. Той е 27-годишен български гражданин, съобщава БНТ.

Според разследващите, бащата на Ани я е убил по особено жесток начин, след което е изхвърлил трупа. Тялото на детето не е намерено. Очаква се полицията да съобщи повече информация по случая днес.

Арестувана е и майката на Ани, която също е българка. Гръцките органи на реда подозират, че тя е дала неверни показания и така е изложила на опасност момиченцето. Преди две седмици родителите на детето подадоха сигнал за изчезването й. Тогава майка й казала пред властите, че е оставила Ани при познат, чието име и адрес не се знае.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране