06.08.2019 | 18:07
ГЕРБ издигна Бижутера за кмет на Своге
И през 2011 година Йовов беше претендент за поста, но се провали заради голи снимки

Легендата на Левски – Христо Йовов – Бижутера бе издигнат за кандидат-кмет на Община Своге от ПП ГЕРБ.

В номинациите за кмет попаднаха Жоро Цветков, Рени Кръстанова и Христо Йовов. Първият си даде отвод и сподели, че няма да участва в надпреварата за кметския стол на тези избори. Рени Кръстанова поради лични причини, също даде отвод.

Единствената номинация, която остана, бе тази на Христо Йовов, който я прие. Бившият футболист и ръководител в Левски даде обещание да оправдае доверието на членовете на ГЕРБ-Своге.

Припомняме, че и през 2011 година Йовов беше кандидат за кмет на Своге, подкрепен от широка коалиция. След първия тур обаче остана трети.

Причината Ицо да не стигне до балотаж беше сексуална, или по-скоро еротична. Точно в навечерието на изборите несъществуващият вече в. „Шоу“ публикува три актови фотографии на Йовов, които според изданието са получени анонимно по пощата. На две от снимките се вижда мъжествеността на Бижутера в целия й блясък, а на третата той я е прикрил с ръце. Изглежда, че сесията е правена по-скоро след полов акт, когато футболистът на сините се е отпуснал в блажено спокойствие.

Така и не стана ясно нито кога са правени снимките, на които футболистът видимо е доста млад, нито кой е авторът на актовите фотографии. Те обаче се оказаха достатъчни да блокират в тогавашния момент политическата кариера на футболиста, въпреки че подобно разюздано поведение е по-скоро норма за звездите на зеления терен, отколкото изключение.

Четири години по-късно Бижутера получи покана от тогавашния градоначалник Емил Иванов и стана зам.-кмет с ресор образование, култура и социални дейности. В началото на юли 2016 г. Йовов подаде оставка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране