08.03.2015 | 0:01
Гол на Бербатов пречупи „Евиан“
С трите точки тимът от княжеството е четвърти на 9 точки от третия "Марсилия", но с два мача по-малко

Пореден гол шедьовър на Димитър Бербатов на практика донесе трите точки на неговия „Монако“ при гостуването на „Евиан“ в мач от френското първенство, спечелен с 3:1.

Българинът бе оставен на резервната скамейка от треньора си Леонардо Жардим, но се наложи бързо да влезе в игра. В 18-ата минута се контузи Яник Ферейра Караско и българинът влезе на негово място. Веднага след това Антони Марсиал откри резултата.

В 36-ата минута Бербатов демонстрира за пореден път футболния си гений. Българинът получи топката на скорост пред дъгата на наказателното поле на „Евиан“ от Жоао Моутиньо и с фини движения преодоля пазещия го защитник и вратаря, за да изпрати топката в мрежата. В последния момент крак на пътя й постави защитникът Абдалах, но тя и така си влизаше. Така двата отбора се оттеглиха при резултат 0:2 на почивка.

До края на мача двата отбора си размениха по един гол. Първо Ален Туре окончателно отказа домакините от идеята поне за равен в 60-ата минута с трети гол в полза на „Монако“, а 6 минути преди края на редовното време резервата Сугу вкара почетно попадение за „Евиан“.  С трите точки тимът от княжеството е четвърти на 9 точки от третия „Марсилия“, но с два мача по-малко.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране