11.02.2015 | 1:44
Херо бесен на Гонзо: Минах през ада на живота, а той говори, че съм страхливец!
Преживях тежки неща и продължавам да ги боря, каза бургазлията

Димитър Димитров е огорчен от поредните нападки на Георги Иванов по негов адрес. Гонзо категорично обяви, че докато той е директор в „Левски“, Херо няма стъпи на стадиона. Освен това бургазлията е бил наречен „страхливец“ от Георги Иванов. Пред обзорното предаване на TV7 Sport7 Херо обясни отново причините за решението си да откаже завръщането в „Левски“, като този път извади на бял свят и някои премълчавани досега истини.

„Озадачен съм, че след като минаха два месеца от пресконференцията, която дадох и се аргументирах, отново се захваща тази тема и се казват маса неистини, които ме обиждат и засягат. Всеки човек, има достойнство и трябва да има граници и морал, а според мен Георги прекрачи тези граници. Точно страхливец да ме нарича? Аз съм го доказал през годините, още повече, че съм минал през ада на живота. Толкова тежки неща съм преживял и продължавам да ги боря. Тези думи остават на съвестта на Георги. Аз никога не съм бил страхливец и няма да бъда“, коментира Херо.

„Вече нищо не ме изненадва. В тези няколко месеца, в които се опитвахме да работим заедно, Георги е човек, при когото има разминаване между думи и дела. С такива обидни квалификации, най-малкото възрастта и че съм му бил треньор, че сме имали общи успехи, не му отива. Видях и другото му лице. Никога не съм очаквал такива обиди и точно заради това ме заболя. Не съм си позволил нито една обидна квалификация към този човек, а той направи толкова лошо изказване към мен, това ме огорчава“, сподели треньорът, който в момента е без работа.

„След мача с Литекс той ми звънна и ми каза, че високопоставени личности са настояли еди кой си да стане треньор на „Левски“. Тогава той ми каза, че моите изисквания не могат да бъдат изпълнени. Дойде един момент, в който усетих, че нещата са доста различни и отношенията са студени. Усетих, че вече съм нежелан на „Герена“, особено от Георги Иванов. А кои са тези високопоставени личности – сетете се сами, вие сте интелигентни хора“, продължи Димитър Димитров.

„По-късно говорих с Тодор Батков и той не знаеше нищо за тази препоръка от високо място. Твърде озадачаващо“, изтъкна още бургазлията.

„Нямам желание да работя с човек, който в отношенията си с мен е некоректен. Много примери мога да дам. Основното, което беше, бе концепционалното различие между нас. Той твърди, че е изградил прекрасен колектив, страхотен отбор. Еми тогава защо просто не си остане треньор той, а не да търси други?! Преди мача с Лудогорец е казал на момчетата: „Дайте да спечелим и Херо няма да дойде, че ще ви изгони половината“. Това ми го каза човек от кухнята на клуба“, разкри още Херо.

„Аз отидох да си търся сам квартира в София през януари, никой не ми е предлагал квартира от октомври. След като почнах да търся квартира, в един момент администраторът ми каза дали мога да взема квартирата от първи февруари, че ние през януари ще сме на лагер. Представете си за какво става въпрос“, обясни Димитров.

„Гледал съм изключително много футболисти, търсех играчи, които да отговарят на изискванията на „Левски“. Ходих и до Холандия. През този период Гонзо не е гледал нито един футболист. Абсолютно нищо не е правено. Научавах от вестниците кои футболисти ще бъдат освободени и кои не. Това нормално ли е? Три дни го чаках в София, той не намери време да дойде и да се разберем. Това преля чашата вече. Георги каза, че си загубил времето с мен, а не пита, дали аз не съм загубил времето си с него. Но както и да е, „Левски“ е по-важен“, добави огорченият Херо.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране