02.07.2024 | 22:56
И ДПС-Кърджали скочи на Пеевски: Централата на партията е запечатана и персонала е освободен
Партийните активисти от 7-те общини са шокирани от чистката от действията на "Феномена"

С декларации в подкрепа на депутата от ДПС Рамадан Аталай, от когото Областният съвет на партията в Пловдив свали доверието си заради незадоволителните резултати от изборите, излязоха местните организации в Асеновград, Кричим, Куклен и Първомай.

Във фейсбук групата “Аз подкрепям Ахмед Доган” декларации с искане за намесата на почетния председател на Движението заради отстраняването на дългогодишни депутати и активисти са публикувани от седемте общини в област Кърджали. В отвореното писмо до почетният председател Ахмед Доган пише:

Отворено писмо
до Почетния председател и лидер на Движение за права и свободи
д-р АХМЕД ДОГАН
От учредители, репресирани, членове и симпатизанти на ДПС от Област Кърджали и по точно от :

-ОБЩИНА КЪРДЖАЛИ
-ОБЩИНА КРУМОВГРАД
-ОБЩИНА МОМЧИЛГРАД
-ОБЩИНА КИРКОВО
-ОБЩИНА АРДИНО
-ОБЩИНА ДЖЕБЕЛ
-ОБЩИНА ЧЕРНООЧЕНЕ

Уважаеми г-н Почетен Председател и Лидер на ДПС,

Обръщаме се към Вас изключително разтревожени и загрижени от събитията, случващи се в ПГ на ДПС, както и в Областните и Общински структури на ДПС. Изостряме вашето внимание и молим с апел да ни осветлите за случващото се в структурите на ДПС, следователно да ни дадете и насока към действия като наш Лидер.

 Декларираме най-отговорно, че сме готови да се отзовем там, където има нужда от нас, а ние сме с нашият Лидер д-р АХМЕД ДОГАН. 

Склонни сме да мислим, че събитията и действията, които се случват в партията ни не са съгласувани с вас и затова сметнахме за необходимо да напишем това Отворено писмо.

Намираме се в може би най-трудният момент от създаването на партията ни до сега. Преживяхме много катаклизми и предизвикателства.
И всички трудности преодолявахме благодарение на Вашата Мъдрост и Визионерство. И винаги Времето е доказвало Вашата правота!
Днес, а не утре имаме нужда именно от Вашата доказана във времето Мъдрост и Визионерство! Всички очакваме Вашата оценка на последните събития!

В допълнение до нас достигна информация от София, че централата на ДПС запечатана и персонала е освободен, което е неприемливо и недопустимо в така създалата се ситуация. 

Като членове и симпатизанти ние няма от къде да се информираме в тази ситуация освен от вас защото всички комуникации са спрени по йерархията на Партията ни.

МОЛИМ НАЙ-НАСТОЯТЕЛНО ЗА СПЕШНИ ДЕЙСТВИЯ ОТ ВАША СТРАНА ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛО МНОГО КЪСНО И ВЯРВАМЕ ВАШАТА МЪДРОСТ.


Дата: 01.07.2024г.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране