16.03.2023 | 22:06
Руски майтапчии се изгавриха и с Кристин Лагард
Владимир Кузнецов и Алексей Столяров са разговаряли с президента на ЕЦБ, представяйки се за Зеленски. Вижте шокиращите й признания

Руските майтапчии Владимир Кузнецов и Алексей Столяров са разговаряли с президента на Европейската централна банка Кристин Лагард, представяйки се за Зеленски.

Ето малка част от признанията на Лагард във видеоразговора:

„Приемам много проста гледна точка, че тези, които имат най-големите оръжия, печелят (войната). Това е основен каубойски принцип на Дивия запад. В момента най-голямата военна сила в света са САЩ. Те доставят най-голямо количество оръжия и осигуряват значително финансиране”

Кристин Лагард с лека ръка признава, че заради евросанкциите към Русия са пострадали редица страни в Европа:

„Балтийските страни претърпяха огромен икономически шок, защото бяха търговски партньори на Русия, има политически риск, свързан с тях. Ако погледнете съотношението дълг/БВП, страна като Гърция е изложена също на риск, но това е малък риск, защото по-голямата част от заемите идват от квази-официални институции като Европейския механизъм за стабилност. Друга страна с високо ниво на дълг спрямо БВП е, разбира се, Италия“.

Освен това шефът на ЕЦБ ПРИЗНАВА, че е подценила официалния процент на инфлация в Европа. Поразителен е фактът, че майтапчиите представяйки се за Зеленски я питат, каква инфлация очаква тя до края на годината. И Лагард си ги пляска с лека ръка: „Заложили сме инфлация на около 7% за 2023 г… Инфлацията вероятно е по-висока… Това, което знам е, че лихвените проценти неизбежно ще се повишат.”

Оставям настрана дебелашките комплименти, които ѝ отправят майтапчиите, колко е умна и пр. и видимо тя поддава. Това е поредно доказателство, че Европа е завладяна на най-високите си нива от урсули (използвам нарицателно за дебилизъм)! Независимо от джендъра си! С единични малки изключения.

Много кофти за Лагард.

Изводите оставям на вас!

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране