31.01.2020 | 17:28
И Лора Крумова напусна Нова тв
Водещата обмисляла решението си дълго време и нямала предложение за друга работа

Журналистката Лора Крумова е напуснала Нова телевизия, съобщи „Дневник“. Самата тя е потвърдила информацията и е уточнила, че инициативата е била нейна и че не става дума за моментно решение, а за дълго обмисляна стъпка. „В моя личен конкретен случай аз не виждам смисъл и предпочитам да се занимавам с нещо друго, свързано с опита, който съм натрупала. Това, което се случва в телевизията, ме кара да губя смисъл да работя там. Очевидно е, че това не е процес, който тръгва от телевизията, той е свързан с процеси, които са извън телевизията, политически процеси, така че проблемът е по-голям – за всички ни“, каза Крумова. Тя каза, че в момента няма друго предложение и „това не е пиар акция, която си правя във връзка с друго работно място“.

Лора Крумова започва работа в Нова телевизия като репортер през 2000 г., където по-късно бе водеща на сутрешния блок. През 2010 г. тя премина в Би Ти Ви, а през 2015 г. се завърна в Нова телевизия.

Това е вторият човек, за чиято раздяла с медията се разбира тази седмица. Преди ден бе освободен изпълнителният продуцент и режисьор Валдес Радев, който бе автор на едни от най-оригиналните шаржове и колажи за хора от властта като военния министър Красимир Каракачанов, депутата Делян Пеевски и др. През миналата година телевизията напуснаха известните журналисти, част от разследващия екип на Нова тв, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Марин Николов.

За  генерален директор на дирекция „Информация“ в Нова преди Нова година бе назначена Ива Стоянова, собственик (по документи), управител и програмен директор на свързваната с депутата от ДПС Делян Пеевски телевизия Канал 3.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране