25.01.2021 | 12:20
Иван Динев хванат да шофира Мерцедеса си след употреба на канабис
Мерцедесът му е спрян за проверка до хотел "Ялта" в курортното градче

20-годишният Иван Динев от Свети Влас, син на бизнесмена Йордан Динев, е хванат да шофира след употреба на канабис при рутинна проверка.

Мерцедес C 500, управляван от Иван Динев, е спрян за проверка до хотел „Ялта“ в курортното градче. Направен е тест за наркотици, който е дал положителен резултат за канабис. На Иван Динев е съставен административен акт, случаят е докладван на Районна прокуратура-Несебър.

Полицейски служители засилиха превенцията срещу шофьорите, които сядат зад волана след употреба на алкохол или упойващи вещества и извършват проверки.

През последните няколко дни са заловени още няколко водачи, които са шофирали след употреба на наркотици.

В каменското село Трояново е спипан 21-годишен младеж с БМВ 318, с австрийска регистрация, карал е колата си след употреба на метамфетамин и канабис. В Бургас е заловен 23-годишен млад мъж, който подкарал Рено Канго, с русенска регистрация след цял коктейл от наркотици. Пробата му показала употреба на  кокаин, амфетамин, метамфетамин и метадон. Друг нарушител е 32-годишна жена от Свети Влас, която управлявала лек автомобил Фиат Стило, с бургаска регистрация, след употреба на кокаин.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране