05.04.2015 | 0:01
Излъган бизнесмен гръмнал пиарката Татяна Стоянова
Убитата прибрала комисиона за сделка с имот, излъгала паралията и отказала да върне парите

Установен е физическият убиец на Татяна Стоянова. Началникът на кабинета на кмета на Пазарджик беше разстреляна на 12 януари вечерта пред дома си в града. За разплитането на показното убийство е помогнал биологичен материал от извършителя останал на местопрестъплението.

Вчера в отговор на депутатски въпрос вътрешният министър съобщи, че убийството на Стоянова е заради финасови интереси и полицията вече е разкрила няколко души, които са съпричастни към престъплението. Румяна Бъчварова отказа обаче да съобщи повече подробности.

Според източници от разследването покушението срещу Татяна Стоянова е поръчано от бизнесмен, който е платил сериозна комисионна, за да се сдобие с терен в центъра на Пазарджик.

Разследващите установили, че Стоянова е имала ключова роля в уговарянето на комисионната и предаването на парите. Въпреки че е платена сериозната сума, сделката се е провалила, атрактивният имот е купен от друг, а парите от тлъстия подкуп не са върнати. Разследването се води от Софийската градска прокуратура.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране