30.01.2021 | 11:11
Измамници яхнаха Люба Кулезич
Фалшив профил обещава пари и подаръци, иска банкова сметка

Измамници използват популярността на журналиста Люба Кулезич за далавери с доверието на хората. Тарикатите обещават предметни или парични награди, ако, обаче, им изпратиш детайлите от своята банкова карта.

Ето какво предупредиха от екипа на предаването „Честно казано с Люба Кулезич“:

Уважаеми зрители,

получаваме сигнали за злоупотреби със страницата на „Честно казано с Люба Кулезич“ във Фейсбук. Създаден е фалшив профил, който визуално наподобява настоящия автентичен профил на предаването, и подвежда потребителите, че „печелят парична или предметна награда“. Такива съобщения съдържат невярна информация и представляват опит за злоупотреба. 

Доколкото ни е известно предоставят линк с искане за въвеждане на лични данни и на банкова сметка/карта. Приканваме ви да бъдете внимателни и не отваряте подобни съобщения.

Телевизия „Евроком“ е предприела необоходимото за докладване на тези действия пред „Фейсбук“. Ако междувременно сте станали жертва на подобна злоупотреба, можете да  изпратите допълнителна информация на лично събщение тук. 

Във връзка с горното, няпомняме, че профилът на предаването „Честно казано с Люба Кулезич“, както и блогът на журналиста Люба Кулезич, са създадени и функционират основно с цел да популяризират съдържанието на телевизионния продукт. 

Поздрави,
екип „Честно казано с Люба Кулезич“

2 коментара

  1. Иван Иванов каза:

    Като изтривате коментар, това не прави въпросните личности по-малко двулични.

  2. Иван Иванов каза:

    Защо ли двуличните личности привличат измамници?!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране